The Daily meldde vorig jaar in november al dat Microsoft van plan was om de populaire Office pakket ook voor de iPad te lanceren. Nu zijn we vier maanden verder en The Daily beweert een exemplaar van de Microsoft Office pakket voor de iPad in handen heeft.

Volgens The Daily zal de Microsoft Office app iPad gebruikers in staat stellen om Word, Excel en PowerPoint documenten te bekijken, dit zal online zowel als offline beschikbaar zijn.

A brief hands-on with a working prototype of the software revealed a number of new things. The app’s user interface is similar to the current OneNote app, but it has hints of Metro, the new design language that can be seen in Windows Phone and in the as-yet-released Windows 8 desktop operating system.

Verder meldt The Daily dat de Office app voor de iPad binnenkort wordt voorgelegd aan Apple ter goedkeuring. Het is nog niet bekend of Microsoft de Office app voor de iPad zal verkopen of gratis zal aanbieden.

via The Daily

  • Simon

    Zou wel handig zijn office op de iPad