NeuroTech Siri thema is een geweldig nieuwe thema voor de iPhone 4S. De NeuroTech Siri thema veranderd volledig uw Siri interface met een coole Siri Mic. Dit is echt de beste thema tot nu toe, zeker een aanrader om deze te installeren op uw iPhone 4S.

NeuroTech is een Winterboard thema gebouwd en geanimeerd in 3D-modeling programma. Deze geweldige thema vervangt je Siri microfoon voor een logo die bijna 300 frames per seconde aan animatie’s bevat. In tegenstelling tot andere thema’s waar over het algemeen alleen de kleur van de microfoon veranderd. Door de NeuroTech thema wordt de hele microfoon helderder en zachter als u spreekt.

Deze geweldige thema veranderd niet alleen je Siri microfoon, maar veranderd ook je weer, klok en batterij thema. Zie onderstaande afbeeldingen:

NeuroTech Siri thema is via Cydia verkrijgbaar voor 1 dollar. Ook dient u WinterBoard te downloaden via Cydia om gebruik te maken van de thema.