Volgens onlangs verschenen rapporten van de Japanse nieuws website Macotakara komt de langverwachte tablet van Apple, ook wel bekend staat als de iPad 3 tegen het einde van maart op het markt.

Afgelopen jaar in maart kwam ook de iPad 2 op het markt, dat de iPad 3 ook in maart op het markt zal verschijnen lijkt hierdoor ook geloofwaardiger. Volgens de Japanse nieuws website gaat Apple aan het begin van maart een media evenement houden om de iPad 3 te aankondigen. Tijdens deze media evenement zal Apple de specificaties en de prijzen bekend maken van haar nieuwe apparaat.

Het lijkt erop dat Foxconn en Pegatron zijn begonnen met de productie van de volgende generatie iPad. Foxconn neemt ongeveer 85% van de productie op haar naam. Als de speculaties in het verslag waar is, beginnen de eerste transporten van de iPad 3 voor het begin van maart. Enkele details van de artikel vind u hieronder:

According to Chinese source, Foxconn Technology and Pegatron Technology started next generation of iPad assembly with Foxconn bearing 85% and Pegatron taking 15% of the production load like as iPhone 4S. Accelerated schedule is made possible by earlier Chinese New Year festival, 23rd-28th January.

Volgens de Macorakara rapport zal de iPad 3 iets dikker zijn als zijn voorganger. De dikkere vorm van de nieuwe iPad 3 zal te maken met een high definition display, ook zal de iPad 3 een nieuwe batterij hebben die iets meer ruimte nodig heeft, deze nieuwe batterij biedt bijna het dubbele levensduur als zijn voorganger in de iPad 2.

Via MacRumors

  • Niels

    Jammer heb 2 weken geleden iPad 2 gekocht. Zal toch niet zoveel schelen met de iPad 3 denk ik.

  • Frederick

    Mijn iPad 1 was aan een vervangingen toe, wanneer is het ongeveer in NL te verkrijgen?