De nieuwe iPhone 5 is nog niet uit en weten niet hoe die eruit gaat zien. Wel hebben we enkele mooi iPhone 5 concept foto’s, om uw alvast op te warmen tot dat de iPhone 5 echt uit is. Gister hadden we nog over enkele van de beste iPhone 5 concept foto’s, we hebben nu nog een enkele mooi iPhone 5 concept foto’s gevonden die ziet u hieronder.

iPhone 5: Bubblicious

Deze bruisende iPhone 5 concept van Alternative Industries toont een groot screen, denk dat ze een 4-inch scherm bedoelen. We zijn niet erg onder de indruk over het bruisende achtergrond.

iPhone 5: Fullscreen

Antonello Falcone heeft ook gekozen voor een 4-inch scherm, maar deze heeft gelukkig geen kleurrijke bubbels maar een schone en een slimme ontwerp. Apple zou eens kijken naar deze iPhone 5 concept foto om van te leren.

iPhone 5: Gloss Boss

Deze super glanzende iPhone 5 concept foto van Romeinse Sima herinnert ons een beetje aan de gebogen zwarte scherm van de Nokia Lumia 800 . Een telefoon met een gebogen glas zou er zonder twijfel prachtig uit kunnen zien, maar zou die wel gebruiksvriendelijk zijn?

iPhone 5: iPaddy

Een eenvoudige maar effectieve mock-up van een iPad 2 geïnspireerd in een iPhone 5. Deze iPhone 5 concept met een metalen achterzijde zien we ook terug in één van de iPhone 5 geruchten.

iPhone 5: The Real Thing

Deze iPhone 5 concept werd vorig jaar blootgelegd door iDealsChina, die zeggen dat deze iPhone 5 is verstuurd naar case-makers om hen te helpen met het ontwerpen van hun uitrusting.

 • Mitchel

  Denk dat Apple zich aan de iPhone 4 design vast gaat houden en het alleen wat dunner maakt met een 4 inch display.

  Net zoals de laatste witte iPhone 5 concept.

 • Bert

  Die Bubblicious concept ziet er wel geinig uit zeg

 • Baas

  Nog een half jaar te gaan voor de iPhone 5 wacht het op met spanning

 • Willem

  Dat Gloss Boss ziet er wel gruwelijk uit hoor.

 • Timati

  Ben mijn iPhone 3GS zat hopen dat de iPhone 5 snel komt. Kan ik eindelijk mijn 3GS weg doen