In januari introduceerde OnLive een nieuwe app genaamd OnLive Desktop. Deze app zou gratis een volledige versie van Windows 7 en Office Home op de iPad brengen. De OnLive Desktop app zou de volledige versie van Windows 7 op de iPad laten werken via hun gigabit servers.

Gisteravond heeft de OnLive crew een nieuwe premium versie van de app geïntroduceerd, deze heet de OnLive Desktop Plus. Deze nieuwe app brengt de Flash technologie van Adobe met zich mee naar de iPad.

Apple heeft de Flash van Adobe altijd kwalijk genomen en het altijd afgestoten van de iPhone en iPad. Maar sinds het release van de nieuwe OnLive Desktop Plus applicatie die de Windows 7 vanaf een server draait, zijn ze in staat om de Flash toch op de iPad te brengen.

Steve Perlman is de oprichter van OnLive, en was toen de tijd ook de stichter van Quicktime player van Apple. De OnLive Desktop is gratis, maar voor de Plus versie betaal je 4,99 dollar per maand. De huidige update brengt ook de Adobe Reader mee op het platform.

Gratis en Plus-gebruikers krijgen nu 2 GB totale opslagcapaciteit op de servers van OnLive. Het bedrijf zegt dat ze bezig zijn met een Pro versie die voor maar liefst 50GB aan opslag zal bieden, de prijskaartje voor de Pro versie zou dan 9,99 dollar zijn.

via Wired