iPhone Dev Team makers van de populaire jailbreak tool Redsn0w heeft Redsn0w bijgewerkt naar versie 0.9.10b5c. Deze nieuwe versie verhelpt enkele crash bugs in de voorgaande Redsn0w versie.

LET OP: Redsn0w en Corona iOS 5.0.1 Untether zijn jailbreak tools die iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 1, iPod touch 4G en iPod touch 3G ondersteunen. Absinthe jailbreak ondersteunt iPhone 4S en iPad 2. Dus deze update is alleen bedoelt voor de ouder A4 apparaten! Dus niet iPhone 4S of iPad 2!

via iPhone Dev Team’s blog:

Version b5b fixes an issue with using custom ramdisks on iPhone3G and iPod2G, and version b5c prevents redsn0w from crashing due to the ever-growing ramdisk size :).

Het is niet nodig om uw apparaat opnieuw te jailbreaken als u geen last hebt van de plotseling crashen van uw apparaat. Indien u deze crash problemen wel hebt kunt u Redsn0w starten en het vinkje bij INSTALL CYDIA uitvinken.

Download Redsn0w 0.9.10b5c voor Mac zowel Windows via onze download jailbreak tool pagina.

Heeft u hulp nodig bij het jailbreaken van uw apparaat op iOS 5.0.1? Dan kunt u onze handleidingen volgen:

 • arthur

  krijg absinthe niet op mn 4s. Heb al twee keer een nacht aan de pc laten hangen (windows7). Vermoedelijk ben ik de enige niet, het werkt bij mij niet. Heb al meerdere keren opnieuw absinthe gedownload, de iphone in oude staat teruggebracht (doet absinthe zelf) maar opnieuw proberen geeft steeds weer “beginning jailbreak, this may take a while” en dat is bij mij dat het nooit gebeurt al laat ik de iphone de hele week hangen. Mn 3GS had ik binnen een half uurtje met redsnOs gejailbreakt maar de 4s is niet te jailbreaken, althans, mij lukt het niet.

  • iPhonemania

   Probeer het anders even op een computer van een vriend/familie.

  • Jorn

   De iPhone 4s is een A5 prosessor gebruiker. Hiervoor moet je de nieuwste RedSnow hebben!

   • iPhonemania

    Absinthe is enkel voor A5 apparaten 😉

 • Myron

  heej wie weet hier antwoord op

  ik probeer al hele tijd mijn ipod te jailbreaken maar het wil niet. nu kwam ik iets tegen dat mc modelen niet te jailbreaken zijn. is hier een oplossing voor zo ja ik hoor het graag.

  groetjes

  • Martijn

   Alle iPod Touch 3G en 4G zijn jailbreakbaar hoor

 • Tim

  Ik had laatst mijn iPod touch 4g gejailbreak op deze site met redsnow, maar nu gaat mijn batterij veel sneller leeg. Komt dat door de jailbreak? Of kan het komen door apps die internet nodig hebben?

  • iPhonemania

   Jailbreak zal nooit uw batterij sneller leeg laten raken, de apps wel. Apps die op achtergrond draaien uitzetten.

  • Jorn

   Het ligt niet alleen aan de jailbreak, Maar ook aan hoe oud je iPod is, welke programmas draaien op de achtergrond, hoe vol staat je iPod.
   En apps die internet nodig hebben, daardoor zal je batterij normaal gesproken niet zo snel leeg door raken, maar vooral door games en games die doorgaan op de achtergrond.

 • Nino

  Beste mensen,
  Ik ben ten einde raad, ik heb bijna 2 maanden geleden mijn Iphone 4 iOS 5.0.1 gejailbreakt tot untethered. Alles werkt prima, geen crashes, geen problemen, het enigste waarmee ik nu zit, is dat mijn Iphone batterij, na het jailbreaken EXTREEM snel leeg gaat bij het whatsappen, spelletjes spelen enz. Als ik echt bezig ben, is het 3 uur en me batterij is totaal leeg.. als ik op standby zet blijft die gwn goed. Wat kan ik hier aan doen, ik hoop zo zeer dat iemand mij kan helpen? Ik heb alles geprobeert, alle opties niks werkt, wat blijft over? Kan ik dit oplossen? of wat moet ik doen?

  Hopend op een reactie.

  Vriendelijk groet,
  Nino

  • iPhonemania

   Hmm is wel vreemd, zal eerder aan de iOS 5.0.1 liggen dan aan de jailbreak.

   Herstel naar een schone iOS 5.0.1, jailbreak hem nogmaals. Zal misschien wel helpen

 • bram

  hee hallo.
  ik wil mn iphone 4 jailbreaken maar is ie dan nog wel verzekerd?

  • iPhonemania

   Als je hem herstelt naar een schone iOS dan is er niks aan de hand 😉

  • Jorn

   Als je met je Apple verzekering leeft, is die niet meer geldig. Maar verzekering betaal je voor. Die zullen je iPhone altijd repareren. Veel plezier !