Had je altijd al een Apple TV willen hebben? Dan is dit je kans. T-Mobile geeft een Apple TV cadeau aan klanten die een Snel Internet of Fiberbast vast internet abonnement afsluiten voor twee jaar.

De internet abonnementen zijn bedoelt voor thuis gebruik, dus geen mobiel internet voor onderweg. De Apple TV kost los in de winkel normaal gesproken 119 euro. Met de Apple TV kan je onder andere films via internet huren en internetvideo’s streamen op je televisie.

Als je over een iPhone, iPad of een iPod Touch beschikt dan kun je ook via AirPlay video’s vanaf deze apparaten streamen naar je Apple TV.

Voor het Snel Internet abonnement betaal je 24 euro per maand en biedt 20 Mb/s aan downloadsnelheid en 1 Mb/s aan uploadsnelheid. Voor het Fiberfast internet abonnement betaal je 29,95 euro per maand en is iets sneller met internetten: 30 Mb/s downloadsnelheid en 3 Mb/s upload.

Beide abonnementen zijn tijdelijk verkrijgbaar met een introductiekorting, de introductiekorting houdt in je in de eerste 4 maanden 9,50 p/maand betaalt voor het “Snel Internet abonnement” en voor het “Fiberfast internet abonnement” betaal je 12 euro p/maand en is ook geldig alleen op de eerste 4 maanden.

via T-Mobile

  • Victor

    Ik ben al een vast internet abonnement bij T-Mobile, krijg ik de Apple TV ook?

  • Edwin

    Ik zou zeggen bel T-Mobile even op, als ze je geven is het mooi meegenomen.

  • Denis

    Kost ook geen drol 119 euro maar, kan je beter de Apple TV los kopen. Zo ben je niet vastgebonden aan een abonnement van 2 jaar.