Afgelopen maandag hadden we het over de SAM Package waarmee je de  iPhone 3GS, iPhone 4 en iPhone 4S kunt unlocken op iOS 5.0, iOS 5.0.1 en iOS 5.1 met SAM Package. Deze methode wordt door de Chinese hacker Loktar_Sun ontdekt.

Apple is nu volgens hacker MuscleNerd begonnen met het repareren van deze exploit. De eerder aangemaakt unlock activation tickets werken nog steeds. We reden jullie ook daarom aan om je gemaakte tickets nu op te slaan. Als je al een SAM Unlock hebt uitgevoerd dan kun je met Redsn0w je activation tickets op je computer opslaan. Deze activation tickets heb je nodig zodra je op een later moment je iPhone opnieuw wilt unlocken.

MuscleNerd vertelt dat er enkele gebruikers vannacht geen gebruik van de SAM Unlock gebruik konden maken. Dit komt door dat Apple bezig is om deze exloit te patchen. Heb je nog geen unlock uitgevoerd? Dan raden wij je aan om dit zo snel mogelijk te doen!

We hebben een volledige handleiding gemaakt hoe je met SAM Package je iPhone 3GS, iPhone 4 en iPhone 4S kunt unlocken op iOS 5.0, iOS 5.0.1 en iOS 5.1 kan unlocken.

  • Willem

    Gelukkig hebben wij in Nederland simlockvrije iPhone’s