De nieuwe iPad 3 is op dit moment de nieuwste tablet van Apple en tegelijk ook de beste tablet op de markt. De nieuwe iPad 3 is sinds eind maart verkrijgbaar in Nederland en sinds dien is het één van de beste verkochte tablets.

De nieuwe iPad 3 heeft vrijwel hetzelfde design als zijn voorganger. De belangrijkste veranderingen van de nieuwe iPad 3 zien we dan ook terug achter de behuizing. Ze heeft de nieuwe iPad 3 een geweldige Retina scherm, een verbeterde 5 megapixel iSight camera en neemt video’s op 1080p full HD met stabilisatie. Een dual-core A5X chip
met quad-core graphics. De quad-core graphics laat je een totaal vernieuwde game ervaring beleven.

Voor een losse nieuwe iPad 3 met 16GB en 4G betaal je rond de 600 euro. Dit is wel een beetje aan de hoge kant. Telecom provider Vodafone heeft onlangs een nieuwe actie gestart voor de nieuw iPad 3 met maar liefst 8 maanden lang 50% korting op je nieuwe iPad 3 abonnement.

Zo kan je bij Vodafone al een nieuwe iPad 3 met 16GB en 4G krijgen vanaf 17,50 euro per maand. Na 9 maanden wordt het 35 euro per maand. De Tablet Start abonnement is de goedkoopste in zijn soort. Je krijgt voor deze prijs 500MB internet data.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de website van Vodafone.

  • Selim

    wel een aantrekkelijk actie van vodafone. alleen dat 2 jarige abo’s vind ik dubbel niks