We hebben super nieuws voor degene die per ongeluk een iOS update hebben verricht op hun iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad a.k.a iPad 3. MuscleNerd een trouwe lid van de iPhone Dev Team heeft aangekondigd dat de aanstaande versie van Redsn0w gebruikers toe laat om de A5 apparaten te downgraden naar voorgaande iOS versie’s.

Het enige nadeel van deze nieuwe ontwikkeling is dat u de SHSH blobs heeft van de gewenste iOS versie waarnaar u wenst te downgraden. Nu is er op dit moment geen andere manier om de iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad 3 te downgraden. Het voordeel van een downgrade is dat uw terug kan naar een oudere iOS versie die wel over een Untethered Jailbreak beschikt.

MuscleNerd heeft nog geen exacte release datum van de nieuwe Redsn0w gegeven. Uit de onderstaande afbeelding kunnen afleiden dat deze Redsn0w 0.9.11b1 gaat heten. Zodra we meer weten over de iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad 3 downgrade, zult u het hier op iPhonemania kunnen lezen.

  • Kameran

    Super nieuws, hier zat ik op te wachten man