Apple had in het weekend een nieuwe versie van iOS 5.1.1 voor iPhone 4 gebruikers uitgebracht. Deze nieuwe versie van iOS 5.1.1 moest natuurlijk ook voorzien worden van een Untethered Jailbreal. iH8sn0w heeft Sn0wbreeze 2.9.5 uitgebracht, en nu heeft de Chronic Dev Team ook Absinthe een update gegeven naar versie 2.0.2 om de nieuwe iOS versie te voorzien van een Untethered Jailbreak.

In de nieuwe Absinthe 2.0.2 zien we geen verandering, enkel een ondersteuning voor de nieuwe iOS 5.1.1 build 9B208 voor de iPhone 4 gebruikers. Als u al een Untethered Jailbreak hebt uitgevoerd hoeft u verder niks te doen.

U kunt zoals altijd Absinthe 2.0.2 downloaden via onze Download Jailbreak Tools pagina.

Als u over deze nieuwe iOS 5.1.1 beschikt kunt u deze handleiding volgen om een Untethered Jailbreak uit te voeren: Untethered Jailbreak iOS 5.1.1 iPhone, iPad en iPod Touch met Absinthe 2.0 [Guide]