Apple heeft afgelopen weekend een vernieuwde versie van de iOS 5.1.1 uitgebracht voor de iPhone 4. De nieuwe iOS voor iPhone 4 blijft ioS 5.1.1 heten alleen veranderd de build nummer naar 9B208. Het is wel interessant dat alleen de iPhone 4 een nieuwe versie van iOS 5.1.1 krijgt.

Gezien alleen de build nummer van 9B206 naar 9B208 is veranderd zal waarschijnlijk een kleine bug opgelost zijn. Hoe dan ook raden we uw SHSH blobs altijd op te slaan als u ooit terug wilt downgraden. Met het downgraden van uw iOS apparaat kunt u altijd profiteren van de Untethered Jailbreak mogelijkheden.

Zoals altijd kunt u de nieuwe iOS 5.1.1 build 9B208 voor de iPhone 4 downloaden via onze Download iOS Firmware pagina.

  • Richard

    Ik heb een iPhone 4 maar ik heb geen melding gekregen van een nieuwe iOS update. Normaal zag ik het in software update bij instellingen

  • thijs

    Klopt, deze update kan je alleen via de computer binnen halen.