We hebben geruchten gehoord over een grotere MacBook Air of zelfs een afgeslankte MacBook Pro die meer op de MacBook Air zou moeten lijken. Maar nu beweert geruchtensite DigiTimes dat Apple een goedkopere MacBook Air model in het derde kwartaal van dit jaar gaat uitbrengen.

Apple zou met een goedkopere MacBook Air uitvoering een tegenaanval willen doen tegen de goedkopere ultrabooks. DigiTimes beweert dat de nieuwe MacBook Air in het derde kwartaal van dit jaar beschikbaar moet zijn voor een prijs van 799 dollar. Dit baseert DigiTimes op bronnen van toeleveranciers van Apple.

Acer heeft zijn ultrabooks alweer goedkoper in prijs gemaakt. Intel probeert de laptopmakers er toe te bewegen ultrabooks te produceren die een prijs rond de 699 dollar hebben. Hiervoor heeft Intel een investeringspotje van 300 miljoen dollar beschikbaar gemaakt.

via DigiTimes

  • Howard

    Vind de MacBook Air een super ding, alleen wat aan de hoge kant. 1250 euro voor een 13 inch vind ik een beetje aan de hoge kant. Als Apple rond 800/1000 iets uitbrengt koop ik er direct 1