Verschillende app ontwikkelaar melden aan 9to5mac dat iOS 6 sinds eind april te zien is in de logbestanden. Eerder in maart vermelde tech website Ars Technica ook dat er bezoekers binnen kwamen met een iOS 6 apparaat. Dit informatie bleek ook uit de logbestanden van de tech website te komen.

Wat we in de nieuwe iOS 6 kunnen verwachten weet op dit moment niet zeker. Er zijn wel enkele geruchten opgedoken afgelopen dagen. Zo zou Apple de Google Maps app vervangen door een eigen 3D kaart. Verder hoorde we dat Apple de  Herinneringen en Notities diensten wil integreren in iCloud, ook zou Apple een soort van een soort sociaal netwerk voor foto’s willen beginnen. Zo krijgen straks de mogelijkheid om foto’s te delen en video’s te synchroniseren in iCloud, vervolgens kunnen je vrienden erop reageren.

Wat de nieuwe iOS 6 allemaal met zich meebrengt zullen we op 11 juni tijdens de WWDC in San Francisco horen.

via 9to5mac