Klanten die met een kapotte zwarte iPhone 4naar een Apple Store gaan, hebben een tijdelijke gunstige omruil actie. De tijdelijke omruil actie houdt in waarbij een kapotte zwarte iPhone 4 met 16GB of 32 GB uitvoering wordt omgeruild voor een nieuwe zwarte iPhone 4S.

In april hebben we ook zo’n soort omruil actie meegemaakt. Klanten met een kapotte witte iPhone 4 16GB kregen een nieuwe witte iPhone 4S terug. Dit omruil actie heeft te maken met een te kort aan zwarte iPhone 4. De eerder niet leverbare witte iPhone 4 is inmiddels weer beschikbaar.

Apple heeft zijn personeel opgeroepen om één van de hierboven genoemde iPhone 4 modellen te vervangen voor een vergelijkbare iPhone 4S. Dit moet natuurlijk wel onder de garantie vallen, als je een gratis update naar de iPhone 4S wil.

Deze tijdelijke omruil actie vindt alleen in Apple Store’s plaats!

via 9to5mac

  • Howard

    Geldt dit ook in Nederland of alleen in het buitenland?

    • iPhonemania

      Je kan het proberen, de voorraad zwarte iPhone 4 is beperkt