De eerste echte trailer voor de komende Call of Duty: Black Ops 2 trailer is eindelijk gereleased. Treyarch, makers van de Black Ops reeks heeft lang op zich laten wachten. We wisten eerder dat er tijdens de NBA Playoff finale een nieuwe Black Ops 2 trailer zou komen, nou hier is die dan!

De trailer speelt in het leven van de Black Ops veteraan Sgnt Frank Woods. Een monoloog die niet alleen vertelt dat hij nog in leven is na de eerste game, maar dat het vervolg is ingesteld op een geheel nieuwe soort van gek zijn.

Op dit moment is er niet echt zo veel informatie te delen over de nieuwe Black Ops 2. Wel kunt u lekker achterover leunen en een kijkje nemen naar de nieuwe trailer. Wij zien tot nu toe geen reden om te denken dat Black Ops 2 geen grote succes wordt.

Call Of Duty: Black Ops 2 gaat op 13 november uitgebracht worden, en zal beschikbaar zijn voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.