Tijdens het afgelopen WK in 2010 startte de NOS met het gebruik van Tweedescherm, via de website van Tweedescherm was het mogelijk om statistieken en extra gegevens van de wedstrijd te zien. Dit jaar tijdens de EK 2012 kan je hier ook weer gebruik van maken.

Wel is er dit jaar een nieuwe functie aan de NOS app toegevoegd. Zo is het tijdens de EK 2012 mogelijk om via het live menu mogelijk om direct te schakelen naar de EK 2012 livestream. Naast het livestream is het ook mogelijk om livebeelden te bekijken van andere camera positie die normaal niet op je TV te zien is.

De nieuwe livestream van EK 2012 met de NOS app voor de iPhone is helaas alleen te bekijken in Nederland.

  • Bert

    Wel een goed idee van NOS maar we zitten wel vast aan een data bundel. Kan wel een dure grap zijn namelijk 😉