Volgens China Daily heeft de oprichter van Foxconn bevestigd dat het bedrijf zich op het moment aan het voorbereiden is voor het maken van de Apple iTV. Foxconn is al jaren lang hoofdleverancier van Apple producten.

Oprichter en CEO Terry Gou van Foxconn heeft volgens China Daily tijdens een persconferentie in Shanghai medegedeeld dat er binnenkort een Apple iTV zal komen. De Apple iTV zou gemaakt worden van Aluminium, en zal ondersteuning bieden voor Facetime en Siri.

Op dit moment hebben we de Apple TV die je aan moet sluiten op je bestaande televisie. Een Apple iTV wordt echt een televisie zoals we kennen, hij zal volledig gebruiken van Apple’s iOS besturingssysteem en natuurlijk design. Apple iTV zal naar verwachting veel meer dingen kunnen en doen dan een standaard televisie die we kennen.

Zoals Terry Gou het zegt: de productie van de Apple iTV moet nog gaan beginnen.  Het kan dus nog wel even duren voordat we daadwerkelijk een Apple iTV kunnen kopen.

via China Daily