Laatste tijd verschijnen er op het internet steeds meer geruchten over de volgende generatie iPhone die beter bekend staat als de iPhone 5. Volgens verschillende bronnen van WSJ. 9to5mac en MacRumors zal de nieuwe iPhone 5 over een 4-inch scherm beschikken.

Het laatste genoemde gaf CiccareseDesign opdracht om deze speculaties om te zetten in een prachtige iPhone 5 concept.

The new iPhone will indeed be longer and thinner than the iPhone 4 and 4S. Approximate measurements are 125mm by 58.5mm by 7.4mm—a 10mm jump in height, nearly 2mm reduction in thickness, and virtually identical width. According to our source, Apple will make one major change to the rear casing, adding a metal panel to the central back of the new iPhone. This panel will be flat, not curved, and metal, not ceramic.

Met een nieuwe diagonaal scherm van 4-inch zal de nieuwe iPhone 5 zo’n 11mm groter worden in lengte, maar de breedte van de iPhone 5 zal het zelfde blijven als zijn voorgangers. Verder beschikt de iPhone 5 concept over een kleinere dock connector en een plat metalen paneel aan de achterzijde.

Laten we kijken naar de geweldige iPhone 5 concept foto’s.

  • Adrian

    Deze concept ziet er erg realistisch uit. Denk ook dat Apple de design van de iPhone 4/4S aanhoudt met een groter scherm.