Zoals u gisteren heeft kunnen lezen hierop iPhonemania is er een nieuwe iOS update vrijgegeven. Apple heeft dus gisteren de iOS 5.1.1 uitgebracht. De nieuwe iOS 5.1.1 lijkt in de eerste instantie dan ook vooral gericht te zijn om bestaande bugs op te lossen.

De Duitse iPhone hacker Stefan Esser aka @i0n1c heeft na een half uur na de release van iOS 5.1.1 op Twitter een interessante foto medegedeeld (zie bovenstaande foto). Op de bovenstaande afbeelding zien we een iPad 3 op iOS 5.1.1 met Cydia versie 1.1.6. Het is i0n1c dus gelukt om de nieuwe iOS firmware binnen een half uur te Jailbreaken.

We weten ook dat hij over een Untethered Jailbreak op iOS 5.1 beschikt, maar hij wilt zijn gevonden Jailbreak niet vrijgegeven. Hij wilt het graag voor zich zelf houden. Je kan i0nic haten of mogen, maar we weten wel zeker dat hij een getalenteerde iPhone hacker is.

Voor de gene die een Untethered Jailbreak willen raden we sterk aan om niet te updaten naar iOS 5.1.1! Zodra we meer nieuws weten over de status van de Untethered Jailbreak zullen we het u hier op iPhonemania laten weten.

  • Roy

    Beetje kinderachtIg maarja…