Volgens enkele bronnen van iMore is de volgende generatie iPhone 5 nog niet klaar voor productie. Maar de bronnen lijken er wel vrij zeker te zijn van de release in oktober dit jaar. Tot heden hebben alle iPhone modellen een 3,5-inch display gehad.

Terwijl de grote concurrent Android in de afgelopen twee jaar verschillende formaten beeldschermen heeft gepresenteerd. Is het dan eindelijk zover de we een nieuwe iPhone zien met een totaal andere beeld formaat? Dit is wel mogelijk, tenminste alle iPhone liefhebbers zouden dit willen zien. Maar zoals de bron van iMore zegt is de productie nog niet gestart en Apple heeft nog maar een kleine zes maanden om de hele productie proces af te ronden.

Het enige wat we op dit moment zeker weten is dat de release datum van de iPhone 5 in oktober zal gebeuren, aldus iMore. De volgende generatie iPhone zal een waarschijnlijk een kleinere dock connector hebben.

Een ding kunnen wel aan nemen: Op dit moment is er echt niemand die iets weet wat er allemaal gaande is bij Apple. Sommige beweren bronnen te hebben bij Apple, sommige beweringen zijn nauwkeuriger dan de andere. Op dit moment moeten we ons hoofd cool houden en gewoon afwachten op de verwachten release datum.

Dit betekent dat we nog vijf volle maanden geruchten moeten aan horen.

via iMore

  • Dennis

    En ik maar denken dat de iPhone 5 tijdens de WWDC zou aangekondigd worden 🙁