Pod2G blijft maar met goed nieuws komen. Vanmorgen we het nog over de gedemonstreerde Untethered Jailbreak iOS 5.1 op de nieuwe iPad 3. Pod2G heeft zojuist ook bevestigd dat zijn Untethered Jailbreak exploit op de pas uitgebracht iOS 5.1.1 werkt.

Dit is super goed nieuws voor iedere Jailbreaker onder ons. Ook voor de mensen die pas een nieuwe iPad 3, iPhone 4S of een iPad 2 hebben gekocht met standaard vooraf iOS 5.1.1 geïnstalleerd. Of voor de mensen die per ongeluk naar iOS 5.1.1 ge-update zonder dat ze hun SHSH blobs hebben opgeslagen.

We hebben het gevoel dat de nieuwe Untethered Jailbreak elke moment vrijgegeven kan worden. Pod2G gaf aan dat zijn Untethered Jailbreak voor iOS 5.1 en iOS 5.1.1 door de Chronic Dev Team zal uitgebracht worden.

We hadden vanmiddag al een handleiding aangemaakt hoe je de iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad 3 kan downgraden met de nieuwe Redsn0w 0.9.11b1. Dit lijkt ook niet meer nodig te zijn. Als we nog een beetje geduld hebben komt er een Untethered Jailbreak voor iOS 5.1 en iOS 5.1.1.

  • Frank

    Dan hoeven we dus ook niet te downgraden toch?

    • Eigenlijk niet, tenzij je geen geduldig persoon bent en over de SHSH blobs van je toestel beschikt kan je downgraden 😉

  • Rob

    Is er een enig idee hoelang het nog duurt voordat hij uitkomt?