Afgelopen weekend hadden we het over dat Apple van plan om de Duitse TV fabrikant Loewe in te lijven. Na aanleiding van deze gerucht heeft Loewe tegen het Duitse persbureau DPA vermeld dat er geen concrete overnameplannen op tafel liggen.

Eerder dit weekend liepen er geruchten rond dat Apple een bod van 87,3 miljoen euro had uitgebracht om Loewe over te nemen. De huidige marktwaarde van Loewe op basis van de aandelenkoers zou rond de 58,79 miljoen euro zitten.

Apple zou vooral geïnteresseerd zijn op de kennis van Loewe voor de bouw van een eigen Apple iTV.

  • Wim

    Ik hoop het en een erg slimme zet van Apple, maar ook goed voor Loewe. Het grote kapitaal en de contacten van Apple kan Loewe goed gebruiken, nu zij speelbal is van nog enkele leveranciers van componenten. De design-taal sluit perfect op elkaar aan.