Zolang de nieuwe iPhone 5 niet is onthuld moeten we het helaas nog met iPhone 5 concepten doen. De jongens van ADR Studio’s hebben het weer eens geflikt! De getalenteerde designer’s hebben een prachtige vertolking van de iPhone 5 gecreëerd, en die noemen ze de iPhone Plus.

Als de naam ADR Studio niet bekend klinkt, bekijk ook even de iPhone SJ concept dit is het zelfde ontwerp bedrijf. Zoals gewoonlijk hebben ze ons deze keer ook niet teleurgesteld. Maak kennis met de nieuwe iPhone Plus!

Deze iPhone 5 concept beschikt over een 4,3-inch edge-to-edge Retina scherm. Edge-to-edge houdt in dat de scherm van rand tot rand zit. De iPhone Plus is niet alleen een smartphone voor de show, maar hij zit nog eens vol met functies.

Het ADR team gaf de iPhone plus een vloeibare metalen behuizing en de display is uitgerust met een in-cell touch technologie. De 30-pins dock connector is ook aangepast en is hierdoor slanker.

Verder bevat deze iPhone Plus een pico-projector die op elk oppervlakte inhoud kan stralen. Aan de achterzijde zit er een 10 megapixel camera, en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. Deze iPhone Plus heeft een A6 quad-core processor en dit maakt hem sneller dan de nieuwe iPad 3.

via ADR Studio

  • Jason

    Ziet er idd prachtig uit

  • Cole

    Hij ziet er wel cool uit, en de specs zijn ook niet slecht

  • lijpo666

    der gaan ook in de ronte dat hij waterdicht is