Eerder deze week hadden we het over een nieuwe MacBook Pro 15-inch die een compleet nieuwe design en waarschijnlijk wordt uigerust met een retina display. Volgens 9to5mac zou ook de nieuwe MacBook Air een Retina display krijgen. Naast een nieuwe Retina scherm zou ook de processor een upgrade krijgen om het hoge resolutie van het scherm aan te kunnen.

De MacBook Pro zou een compleet nieuwe design krijgen om het dunner te maken, maar doordat de MacBook Air al heel dun is zal er hierdoor weinig aan het buitenkant veranderen.

Een Retina scherm zou één van de nieuwe functie’s zijn van de MacBook Air. Net als de MacBook Pro zal de MacBook Air over de nieuwe Ivy Bridge processor van Intel beschikken, en natuurlijk een verbeterde grafische kaart.

Apple houdt op 11 juni een WWDC in San Francisco om de nieuwe iOS 6, MacBook Air, MacBook Pro en Mac OS X Mountain Lion te onthullen. Misschien nog meer, maar dat zullen we tijdens het WWDC te horen krijgen.

via 9to5mac

  • Thijs

    vind de macbook air een super ding, wil het ook graag kopen maar vind het qua prijs beetje duur. Zal hij goedkoper worden? zulke geruchten las ik laatste op internet.