Dat Microsoft bezig was om een Office pakket voor de iOS apparaten te ontwikkelen wisten we natuurlijk al. Terug in februari beweerde The Daily nog een exemplaar van de  Microsoft Office pakket voor de iPad in handen had.

Op dit moment doet Microsoft nog zijn best om de geruchten te ontkennen, maar het lijkt erop dat we binnenkort gewoon een officiële onthulling kunnen verwachten. Een betrouwbare bron van BGR heeft vernomen dat we in november de Word, PowerPoint, en Excel programma’s kunnen verwachten. Naast een iPad versie wordt er ook een iPhone en iPod Touch versie ontwikkeld. De betrouwbare bron heeft de tekst Office for iOS op het laadscherm gezien.

De nieuwe Office pakket zal niet alleen voor iOS gebruikers beschikbaar zijn, zo zal er tegelijkertijd een Android versie uitgebracht worden. Op dit moment zijn de prijzen en features van de Office pakket helaas nog niet bekend.