Afgelopen februari maakte Apple bekend dat de nieuwe versie van OS X 10.8 de Mountain Lion dit jaar nog beschikbaar zal zijn. Tot nu toe heeft Apple telkens gezegd dat het in de zomer zou zijn. AppleInsider beweert dat de nieuwe Mountain Lion wellicht al in juni te koop zal zijn.

AppleInsider beweert deze informatie te hebben van bronnen rondom de EMEA afdeling van AppleCare. Deze AppleCare afdeling ondersteunt klanten uit onder andere Europa. De afdeling zou nog opzoek zijn naar nieuwe personeel dat na de uitkomst van de nieuwe OS X 10.8 Mountain Lion klanten moet gaan helpen.

Tot nu toe werd er verwacht dat de nieuwe Mountain Lion aan het einde van de zomer zou worden gepresenteerd. Of de Mountain Lion in juni wordt gepresenteerd is nog onzeker, Apple houdt op 11 juni een WWDC om de nieuwe iOS 6 te presenteren. Er gaan ook geruchten rond dat er tijdens de WWDC een nieuwe iPhone wordt gepresenteerd.

Of dit allemaal klopt moeten we nog even op onze tandjes bijten. Om dit allemaal in één maand te doen klinkt wellicht wel wat veel.

via AppleInsider