Geruchten zijn geruchten, en de iPhone 5 is dit moment het midden punt van alle geruchten. Zoals we in ons vorig artikel beschreven beweert 9to5mac dat de volgende generatie iPhone over een groter 3,95 inch scherm zal beschikken met een resolutie van 1136×640.

Als we de beweringen van de bron moeten geloven is Apple op dit moment bezig met het testen van twee iPhone prototypes. De prototypes die bekend staan als iPhone 5,1 en iPhone 5,2. Ze dragen ook de codenamen N41AP en N42AP.

Uiteraard is dit alles gebaseerd op geruchten. We vermoeden dat Apple al een langere tijd meerdere iPhone prototypes heeft getest, en zal blijven testen. Met het belangrijkste is degene die straks rond oktober in de winkels ligt.

Met nog maar vijf maanden te gaan voor een nieuwe iPhone 5 kunt u alvast genieten van de onderstaande iPhone 5 concept video met 3,95 inch display en 1136 x 640 resolutie.