Telegraaf Media Groep gaat via zijn virtuele provider Bliep onbeperkt mobiel internet aanbieden voor een vast bedrag van 15 euro per maand. Dit komt neer op 50 cent per dag, gebruikers betalen per dag dat ze online zijn en hoeven dus niet te betalen voor dagen dat ze niet online gaan. Bij de bundel zit ook nog eens onbeperkt sms’en.

De prepaid mobiel internet van Bliep zit op het netwerk van T-Mobile. Zo zijn er twee abonnement soorten van Bliep. De tragere internettoegang heeft een snelheid van 384Kbps down en 64Kbps up en kost 15 euro per maand. De snellere toegang is 3,6Mbps down en 2Mbps up en kost 30 eur0 per maand.

De virtuele provider biedt alleen prepaid kaarten aan, die verkrijgbaar zijn voor 1 euro. Op dit moment is het nog niet mogelijk om de Bliep simkaarten in het buitenland te gebruiken, hier wordt wel aan gewerkt om dat te veranderen.

via Tweakers