PlayStation 4Als we de laatste geruchten over de volgende generatie PlayStation van Sony moeten geloven wordt de PlayStation 4 een Cloud-only apparaat. Dit houdt in dat er geen fysieke media zal zijn. Het fysieke media zal in grote mate deel uitmaken van de PS4. Zo zal je onder andere niet meer naar een game winkel hoeven te gaan om een spel te kopen.

Naast deze nieuwe suggesties die op de nieuwe PlayStation 4 zal worden ingesteld is dat we een eerdere release datum kunnen verwachten.  The Wall Street Journal beweert dat we een veel en veel snellere release kunnen verwachten dat we dachten.

Ook zijn er onlangs verse geruchten over de nieuwe Xbox dat in de komende jaar op de markt moet verschijnen. Nu blijkt dat Sony ook opzoek is naar een lancering dat dichter bij de eerste zes maanden van 2013 moet komen. Als deze beweringen kloppen is Sony veel verder in zijn ontwikkeling cyclus dat voorheen werd gedacht. Het zou best kunnen zijn dat we tijdens de E3 van dit jaar een aankondigen kunnen verwachten.

Zodra we meer informatie over de PlayStation 4 hebben zullen we het natuurlijk met jullie delen op iPhonemania. Houdt ons in de gaten.

  • asdasdfas

    sannies