Goed nieuws voor degenen met een iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 3G/4G en eerste generatie iPad. iPhone Dev Team heeft de populaire Jailbreak tool Redsn0w bijgewerkt naar versie 0.9.11b4. De nieuwe Redsn0w versie heeft een aantal bugs opgelost en biedt een Tethered Jailbreak voor de nieuwe iOS 5.1.1.

Het team achter Redsn0w is druk bezig geweest afgelopen weekend, want dit is alweer de vierde update in enkele dagen. Dus dit is de Redsn0w 0.9.11b4 versie, we hebben geen eens gemerkt dat er een beta 3 al uit was. Maar goed hieronder vind u de volledige change log van Redsn0w 0.9.11b4:

“Version 0.9.11b3 should fix the spurious “Restore failed” messages people were sometimes getting, and it behaves better with nearby devices that have wifi syncing enabled!

Version 0.9.11b4 completes the tethered JB support for 5.1.1 on A4 devices and earlier, including proper “Stitching” and “Custom” creation of NO_BB IPSWs.”

Als u met Redsn0w uw  iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 3G/4G en eerste generatie iPad wilt Jailbreaken op iOS 5.1.1, dient u de nieuwste versie van Redsn0w te gebruiken. Net zoals altijd kunt u deze downloaden via onze Download Jailbreak Tools pagina.

U kunt ook deze versie van Redsn0w gebruiken om uw iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad 3 te downgraden. Zie onze volledige handleiding: iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad 3 downgraden met Redsn0w 0.9.11b1 [Guide]