Gisteren heeft de iPhone Dev Team de populaire Redsn0w Jailbreak tool voorzien van een grote update. In de vernieuwde versie van Redsn0w werd er een functie opgenomen waarmee iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad 3 eigenaren hun firmware konden downgraden naar een versie die over een Untethered Jailbreak beschikt.

Er was wel één klein dingen vergeten. iPhone 4S gebruikers die alleen maar SHSH blobs van de iOS 5.0.1 build 9A406 hadden opgeslagen konden niet van de nieuwe downgrade functie van Redsn0w gebruik maken. Hierdoor is Redsn0w bijgewerkt naar versie 0.9.11b2 om de vergeten iOS versie te ondersteunen.

Terug in december had Apple een kleine iOS update uitgebracht voor iPhone 4S gebruikers. De kleine iOS update kwam niet met een versie nummer of wat dan ook. Het was nog steeds het zelfde iOS 5.0.1 maar alleen had het een nieuwe build nummer: 9A406. Deze update was in wezen uitgebracht om de bekende SIM kaart probleem op te lossen.

De nieuwe Redsn0w 0.9.11b2 is alleen maar bijgewerkt om dat éne iOS versie te ondersteunen. Je kan de nieuwe Redsn0w zoals gewoonlijk downloaden via onze Download Jailbreak Tools pagina.

Als u wilt downgraden naar iOS 5.0.1 met de nieuwe Redsn0w kunt u deze handleiding volgen: iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad 3 downgraden met Redsn0w 0.9.11b1 [Guide]. Ik neem aan dat je na het downgraden van je apparaat ook een Untethered Jailbreak wilt? Dan kunt u deze handleiding volgen om met Redsn0w een Untethered Jailbreak uit te voeren: Untethered Jailbreak iOS 5.0.1 op iPhone 4S en iPad 2 met Redsn0w 0.9.11b1 [Guide]