Chronic Dev Team had Rocky Racoon 5.1.1 Untether uitgebracht in Cydia waarmee gebruikers die een Tethered Jailbreak op iOS 5.1.1 hadden de mogelijkheid kregen om deze te omzetten in een Untethered Jailbreak. Zoals we eerder hierop iPhonemania hadden vermeld heeft Apple een bijgewerkte iOS 5.1.1 versie voor de iPhone 4 uitgebracht met build 9B208.

Om deze reden werd Absinthe onlangs al bijgewerkt naar versie 2.0.2 om de nieuwe iOS 5.1.1 build 9B208 te ondersteunen, niet alleen Absinthe bijgewerkt  maar zo heeft iH8sn0w zijn populaire Jailbreak tool Sn0wbreeze ook bijgewerkt naar versie 2.9.5 voor dezelfde reden.

Nadat deze Jailbreak tools waren bijgewerkt moest natuurlijk de Cydia pakket Rocky Racoon 5.1.1 Untether ook bijgewerkt worden om de nieuwe iOS 5.1.1 build 9B208 te ondersteunen. Chronic Dev Team heeft nu ook de Rocky Racoon 5.1.1 Untether voorzien van een update naar versie v1.0-2.

Als u nog geen Untethered Jailbreak op iOS 5.1.1 kunt u deze handleiding volgen: Untethered Jailbreak iOS 5.1.1 iPhone, iPad en iPod Touch met Absinthe 2.0 [Guide]. Als u al over een Untethered Jailbreak op iOS 5.1.1 beschikt kunt u de Rocky Racoon 5.1.1 Untether via Cydia updaten. Als u Cydia opent krijgt u een melding dat er een update beschikbaar is.

Als u alleen maar een Tethered Jailbreak op iOS 5.1.1 hebt, kunt u in Cydia de Rocky Racoon 5.1.1 Untether installeren om de Tethered Jailbreak in een Untethered versie om te zetten. U kunt deze handleiding volgen hoe u dit kunt doen: Tethered Jailbreak iOS 5.1.1 omzetten in Untethered Jailbreak iOS 5.1.1 met Rocky Racoon 5.1.1 Untether