De veel geprezen Siri Assistent van Apple denkt dat Nokia’s nieuwste Windows Phone 7 smartphone Lumia 900 de beste smartphone ooit is. Dit kunnen we alleen maar omschrijven als een zeer komische gebeurtenis.

Nokia’s Lumia smartphone lijn lijkt de laatste hoop te zijn voor het Finse bedrijf om internationaal te scoren. Nokia heeft het laatste jaren erg slecht gedaan. Wees maar niet ongerust meneer de Nokia fan, het lijkt erop dat de Lumia 900 een nieuwe fan erbij heeft gekregen. Een fan die de meeste van ons totaal niet hadden verwacht.

De kans is groot dat iedereen die dit artikel leest bekend is met Siri de digitale assistent van de iPhone 4S. Maar zelfs Siri lijkt erin te geloven dat smartphones van Apple niet de beste zijn.

Wanneer een iPhone 4S gebruiker Siri vraagt: What is the best smartphone ever?. Siri deed precies wat het moest doen, ging op het internet naar deze vraag zoeken en gaf als antwoord: De Nokia Lumia 900 4G.

  • Harry

    Hahhaha zelfs Siri gelooft het 😛