Zoals eerder vermeld heeft Apple een bijgewerkte versie van iOS 5.1.1 voor de iPhone 4 uitgebracht. iPhone hacker iH8sn0w heeft zijn populaire Jailbreak tool Sn0wbreeze ook een update gegeven naar versie 2.9.5 om de nieuwe iOS 5.1.1 voor de iPhone 4 te voorzien van een Untethered Jailbreak.

Naast een ondersteuning voor de nieuwe iOS 5.1.1 versie voor de iPhone 4 bevat Sn0wbreeze 2.9.5 ook een fix voor iPhone 3GS gebruikers met een iPad baseband. U kunt de nieuwe Sn0wbreeze 2.9.5 downloaden via onze Download Jailbreak Tools pagina.

U kunt deze handleiding volgen hoe u met Sn0wbreeze een Untethered Jailbreak kan uitvoeren: Untethered Jailbreak iOS 5.1.1 met Sn0wbreeze 2.9.4 [Guide]

Sn0wbreeze ondersteunt een Untethered Jailbreak voor A4 apparaten als iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G en de eerste generatie iPad. Als u over een A5 apparaat beschikt dient u Absinthe te gebruiken om een Untethered Jailbreak te verrichten.