Stone Wu een analist van IHS Displaybank beweert in een bericht in de Taipei Times dat Sony op dit moment aan dunnere in-cell displays voor de volgende generatie iPhone werkt. De nieuwe in-cell displays zouden een stuk dunner moeten zijn dan de huidige iPhone scherm.

Door de nieuwe nieuwe in-cell displays zou het mogelijk zijn om de nieuwe iPhone 5 dunner te maken dan zijn voorgangers. Apple zou naar meerdere fabrikanten hebben gevraagd om dunnere in-cell displays te produceren, omdat de in-cell displays vrij moeilijk te produceren zijn. Naast Sony werken Sharp, LG en Toshiba ook aan de dunne in-cell displays.

In ons vorige artikel bevestigde 9to5mac dat de volgende generatie iPhone een 3,95-inch scherm met 1136×640 resolutie zou hebben. IHS Displaybank zegt niet te weten hoe groot de in-cell schermen van Sony zijn, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk 3,95 inch zijn.

via Appleinsider