De populaire muziek stream dienst Spotify is nu eindelijk ook op de iPad verkrijgbaar. Deze stream dienst bestaat al een tijdje en kent een groot succes onder de jongeren. De prijs van een stream abonnement kost 9,99 euro per maand. Je kan ook een gratis proef abonnement nemen die je enkele dagen kan gebruiken.

De Spotify app was al een tijdje verkrijgbaar op de iPhone. Het duurde wel zeer lang voordat het bedrijf een iPad app erbij ontwikkelde. Er zijn wel enkele onafhankelijke ontwikkelaars bezig geweest om een soort gelijke Spotify app voor de iPad te ontwikkelen. Gisteren heeft Spotify eindelijk een officiële iPad app uitgebracht.

Met het uitbrengen van een Spotify app voor de iPad zal het bedrijf zeker wat extra gebruikers binnenhalen. De Spotify app beschikt over Retina graphics, AirPlay mogelijkheden en een gehele redesign ter vergelijking met de iPhone app.

Bovenstaande video kunt u de mogelijkheden zien van de Spotify app voor de iPad. Meer informatie is te vinden op de Spotify website.

Download Spotify app voor de iPad. [App Store link]