Gisteren hadden we het over de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal, die beweerde dat Apple aan het werk was aan een iPhone 5 met 4-inch scherm. Dit zelfde wordt door drie anonieme bronnen ook tegenover Bloomberg vertelt.

Volgens de beweringen van de drie anonieme bronnen gaat Apple het design van de volgende generatie iPhone veranderen. De nieuwe iPhone 5 zou onder andere een grotere display krijgen, zoals we eerder hebben vermeld hier op iPhonemania: Steve Jobs zijn laatste project was niet de iPhone 4S maar iPhone 5.

Een nieuwe iPhone met een grotere scherm hebben we afgelopen tijden wel vaker gehoord. Nu The Wall Street Journal een groter display bevestigd lijkt dit gerucht iets waarschijnlijker. Over het algemeen worden geruchten van WSJ als feiten aangenomen. Het reden hiervoor is dat men denkt dat Apple zelf informatie door lekt aan WSJ.

via Bloomberg