T-Mobile is vandaag begonnen met het uitbrengen van zijn 4G LTE netwerk. De 4G LTE netwerk zal worden uitgebracht met een T-Mobile 26 abonnement. De T-Mobile 26 abonnement is in de eerste instantie alleen te gebruiken door zakelijke klanten.

Bij de T-Mobile 26 abonnement krijgen abonnees een dongle. De dongle kunnen abonnees gebruiken op een laptop en kunnen ermee verbindingen maken met het 4G LTE netwerk. Net zoals bij andere providers is de 4G LTE netwerk in de eerste instantie alleen op bepaalde locaties beschikbaar.

T-Mobile heeft een speciale pagina aangemaakt waar ze precies beschrijven hoe je gebruik kunt maken van het abonnement. Ook is er een dekkingskaart (zie boven) die je laat zien in welke deel van het land je gebruik kunt maken van de 4G LTE netwerk. Zo zien we dat er alleen in Rotterdam, Gorinchem, Den Haag, Leiden en Delft de 4G LTE netwerk beschikbaar is. De kosten van een 4G LTE abonnement is 85 euro per maand, dit is inclusief de eenmalige activatiekosten.

via iPhoneclub