Als je in het verleden een Tethered Jailbreak op iOS 5.1.1 hebt uitgevoerd op je iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G of de eerste generatie iPad zal je nu wel graag de Tethered Jailbreak om willen zetten naar een Untethered Jailbreak.

Chronic Dev Team heeft ook voor u een makkelijke oplossing bedacht. U hoeft dus niet te herstellen naar een nieuwe iOS 5.1.1 om vervolgens uw iOS apparaat met Absinthe te Jailbreaken. Er is namelijk een Cydia pakket uitgebracht die de Tethered Jailbreak voor u in een Untethered Jailbreak omzet.

De nieuwe Rocky Racoon 5.5.1 Untether Cydia kunnen enkel gebruikers downloaden die met Redsn0w een Tethered Jailbreak hebben uitgevoerd op een iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G of de eerste generatie iPad.

Als u aan de bovenstaande eisen voldoet kunt de handleiding hieronder volgen om de Rocky Racoon Untether te installeren.

Stap 1: Open Cydia.

Stap 2: Zoek in Cydia naar Rocky Racoon 5.1.1 Untether en installeer deze pakket.

Stap 3: Start u iOS apparaat nu opnieuw.

Dat was het uw iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G of iPad 1 heeft nu een Untethered Jailbreak op iOS 5.1.1. Veel plezier ermee 😉

Meer Jailbreak Nieuws: