Het lang verwachte Absinthe 2.0 is vandaag vrijgegeven voor het grote publiek. Deze nieuwe Jailbreak tool van de Chronic Dev Team maakt het mogelijk om een Untethered Jailbreak op iOS 5.1.1 uit te voeren.

Absinthe 2.0 ondersteunt de meeste iOS apparaten die op de nieuwe iOS 5.1.1 draaien. Chronic Dev Team heeft vandaag een Mac, Windows en Linux versie van Absinthe 2.0 uitgebracht. We hebben onze Download Jailbreak Tool pagina bijgewerkt en de nieuwe Absinthe 2.0 toegevoegd.

Absinthe 2.0 ondersteunt de onderstaande iOS apparaten:

 • iPhone 3GS
 • iPhone 4
 • iPhone 4 CDMA
 • iPhone 4S
 • iPad 1
 • iPad 2 Wifi
 • iPad 2 GSM
 • iPad 2 CDMA
 • iPad 3 Wifi
 • iPad 3 CDMA
 • iPad 3 Global
 • iPod 3G
 • iPod 4G
 • Apple TV 2G

Helaas werkt de nieuwe Apple TV 3G niet met Absinthe 2.0. Als u hulp nodig heeft met het Jailbreaken van uw iOS apparaat kunt u ons handleiding volgen: Untethered Jailbreak iOS 5.1.1 iPhone, iPad en iPod Touch met Absinthe 2.0 [Guide]

Meer Jailbreak Nieuws:

 • Puffeltje

  Yes, gelukt.

 • jack

  het werkt niet op mijn windows xp