Het lijkt erop dat we niet meer zo lang meer hoeven te wachten voor de Untethered Jailbreak op iOS 5.1 en iOS 5.1.1. Pod2G heeft recent in een tweet laten weten dat we binnen enkele dagen de nieuwe universele Untethered Jailbreak voor iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 1, iPad 2, nieuwe iPad 3 en iPod Touch 3G/4G kunnen verwachten.

Zoals we eerder al een status update hadden gegeven van de geteste iOS apparaten met de Jailbreak expoit, zijn er in tussen tijd ook andere iOS apparaten op de Untethered Jailbreak getest. Onderstaande iOS apparaten zijn succesvol gejailbreakt op iOS 5.1.1:

 • iPhone 3GS
 • iPhone 4
 • iPhone 4S
 • iPod Touch 3G
 • iPod Touch 4G
 • Alle versie’s van iPad 1
 • iPad 2 WiFi
 • iPad 2 GSM
 • iPad 2 CDMA
 • Nieuwe iPad 3 WiFi
 • Nieuwe iPad 3 CDMA
Er zijn nog een klein aantal iOS apparaten die nog niet getest zijn, die zullen ook nog getest moeten worden voordat de Untethered Jailbreak vrijgegeven kan worden. Onderstaande lijst moet nog getest worden:
 • iPad 2 WiFi (S5L8942 als CPU)
 • Nieuwe iPad 3 GSM
 • Apple TV 2G
Van alle geteste iOS apparaten wordt de nieuwe Apple TV 3G niet ondersteund. Zodra de Untethered Jailbreak op iOS 5.1 en iOS 5.1.1 vrij wordt gegeven zullen we u hier op iPhonemania op de hoogte, er zal ook een handleiding komen om het u gemakkelijker te maken.
 • Roy

  Ik had nog vraagje.. Ik denk dat ik ipad 3 Wifi heb maar er is ook CMDA en Global wat zijn deze 2 voor soorten verie’s?

  • iPhonemania

   In Nederland hebben we iPad 3 WiFi en GSM. De andere zijn voor andere landen bedoelt, door dat niet alle landen gebruik maken van dezelfde frequentie verbinding zijn er verschillende versie’s iPad’s

 • Roy

  Dus gsm is met 4g en zonder is wifi dankje