De populaire iPhone hacker Pod2G deelt in een tweet mee dat hij er in is geslaagd om een Untethered Jailbreak op de iOS 5.1 uit te voeren. Hij heeft zijn iPhone 4 op iOS 5.1 een Untethered Jailbreak kunnen geven.

Afgelopen maand heeft Pod2G op zijn blog een poll gehouden om te peilen wat hij met zijn gevonden exploits moest doen: Een Untethered Jailbreak op iOS 5.1 uitbrengen of wachten met zijn exploits om zo’n een sneller Jailbreak voor iOS 6 te ontwikkelen.

Uit de poll bleek dat het merendeel van de stemmers toch koos voor een Untethered Jailbreak voor de iOS 5.1. De kans is hierdoor ook groot dat er binnenkort een Jailbreak Tool uitkomt om een Untethered Jailbreak op de iOS 5.1 te kunnen verrichten.

Op het moment heeft Pod2G alleen vermeld dat de Untethered Jailbreak voor iOS 5.1 alleen op de iPhone 4 is gelukt, hij dient deze methode nog te testen op de andere apparaten als de iPhone 3GS, iPhone 4S,  iPod Touch 3G/4G, eerste generatie iPad, iPad 2 en de nieuwe iPad 3.

Zodra we meer informatie over de Untethered Jailbreak op iOS 5.1 zullen we het met jullie delen hier op iPhonemania.

 • Roy

  Dit is nieuws waar ik op zat te wachten 😀

 • Johan

  Kijk dat is goed nieuws.

 • Roy

  Uitbrengen die handel please 😮

 • Brazzel

  Please uitbrengen voor iphone 4s ios 5.1 🙂

 • Ray

  uitbrengen ken ik hem eindelijk updaten naar 5.1 nu nog op 5.0.1 draaiende

 • Quinty

  Snel voor de ipod touch 4g!!!!
  Ik wil de untethered versie!