Pod2G en andere iPhone hackers zijn op dit moment in Amsterdam waar de Hack in The Box conferentie wordt gehouden. Het lijkt erop dat Pod2G de Untethered Jailbreak voor iOS 5.1.1 live zal demonstreren tijdens de conferentie.

Op de officiële Twitter account van de Hack in The Box Security Conference is er zojuist een tweet verschenen waarin vermeld wordt dat morgen de Untethered Jailbreak live wordt gedemonstreerd.

Hoe laat we morgen de Untethered Jailbreak kunnen verwachten is op dit moment nog niet bekend.

In de onderstaande afbeelding zien we de agenda van Hack in The Box. Om 11.30 wordt er door Corona Jailbreak — Joshua Hill AKA @p0sixninja, Cyril AKA @pod2g, and Nikias Bassen AKA @pimskeks over de eerdere Corono Untethered Jailbreak iOS 5.0.1 gesproken. In de middag om 13.30 wordt het tweede deel van de Untethered Jailbreak besproken door oshua Hill AKA @p0sixninja, Cyril AKA @pod2g, David Wang AKA @planetbeing, and Nikias Bassen AKA @pimskeks, dit is dan het nieuwe Jailbreak voor iOS 5.1.1. (in de agenda staat iOS 5.0.1 vermeld we nemen aan dat het een typ foutje is).

 • Karel

  Ze gaan het morgen demonstreren tijdens de HiTB evenement, maar wordt het morgen ook vrijgegeven voor ons?

 • Salih

  Yes dit is super nieuws!

 • abdel

  Jammer! Absinthe 2.0 support geen ATV2. Voor de rest werkt ie wel.

 • lijpo666

  op de iphone 4 met soft 5.1.1 installeerd hij wel maar als je daarna hackulo wilt instaleren geeft hij fout meldingen

  • iPhonemania

   te druk op de servers daarom, probeer het later