Als compensatie van de grote storing begin april bij Vodafone kunnen alle abonnees en prepaid klanten de komende vier dagen gratis bellen en SMS’en. Deze actie geldt echter niet voor mobiel internet, hiervoor moet gewoon nog wel betaald worden.

De abonnees van Vodafone die geen gebruik maken van de bel bundel maar wel over een data abonnement beschikken krijgen wel 10 procent korting op hun bundel. Deze gratis bellen en SMS’en actie van Vodafone is geldig van 2 tot en met 5 mei.

Door een brand bij een zendpost van Vodafone in Rotterdam zorgde ervoor dat het netwerk helemaal plat lag in Rotterdam, Kennemerland en Den Haag. Door de overbelasting van het netwerk kregen ook gebruikers in de rest van het land netwerk problemen. In april werd deze actie van vandaag al aangekondigd.

via iPhoneclub