De iPhone 4S is op dit moment de nieuwste en de beste smartphone van Apple. Afgelopen jaar op 28 oktober was de iPhone 4S beschikbaar in Nederland en sinds dien is het één van de beste verkochte smartphones. De iPhone 4S heeft vrijwel hetzelfde design als zijn voorganger de iPhone 4.

De belangrijkste veranderingen van de iPhone 4S tegenover zijn voorganger zijn dan ook vindbaar achter de behuizing. Zo heeft de nieuwe iPhone 4S een verbeterde 8 megapixel camera en neemt video’s op 1080p full HD, een dual-core A5 processor maakt hem 2 keer sneller dan zijn voorganger, en niet de vergeten beschikt de iPhone 4S over de virtuele Siri Assistent.

Voor een losse iPhone 4S met 16GB opslag betaal je rond de 600 euro. Dit is wel een beetje aan de hoge kant. Telecom provider Vodafone heeft onlangs een actie gestart voor de iPhone 4S, de eerste vier maanden van je abonnement betaal je helemaal niks.

Zo kan je bij Vodafone al een iPhone 4S met 16GB opslag krijgen vanaf 0,- euro per maand. Na vier maanden wordt het 37,50 euro per maand. Je krijgt voor deze prijs 90 belminuten en onbeperkt SMS’en en 500MB aan internet data. Voor de iPhone 4S betaal je wel eenmalig 219,- euro.

Als je denkt dat dit niet voldoende is en dat je meer nodig hebt, kan je een abonnement naar keus kiezen uit de onderstaande lijst:

voor meer informatie kunt u terecht bij de website van Vodafone