In de biografie van Walter Isaacson lezen we dat Steve Jobs drie producten opnieuw wilde uitvinden. Zo zou Steve Jobs de televisie, boeken en fotografie een ander leven in willen blazen. We horen al een tijdje geruchten over een iTV maar over boeken en camera’s horen we eigen helemaal niks.

Jeremy Horwitz, hoofdredacteur van iLounge meldt dat Apple wel degelijk aan een digitale fotocamera werkt. Wel durft hij het niet met zekerheid te zeggen, maar stelt wel dat er absoluut grond is voor speculatie.

We were tipped that this project is actually happening at Apple right now, but we didn’t feel confident enough in our source to call it a certainty; it’s therefore billed as speculation. Still, there’s enough smoke to make us think there’s a fire.

De kans is wel erg klein dat Apple aan een digitale camera werkt. Mocht Apple toch stiekem aan een fotocamera werken dan zal het nog heel lang duren voordat het daadwerkelijk op de markt verschijnt, dan is het nog de vraag of hij überhaubt wel op de markt verschijnt. Zoals we Apple kennen worden er aan meerdere apparaten gewerkt en getest.

Inmiddels hebben we ook vaker geruchten gehoord over een 7-inch iPad. Enkele personen menen er zeker van te zijn dat Apple in het bezig is van een mini iPad, maar of het ooit te koop zal zijn is nog de vraag.

via onemorething