Houdt u ook zoveel van TV series? Nou dan hebben we goed nieuws voor u! Er is recent een nieuwe Jailbreak Tweak in Cydia verschenen met de naam StreamKing. Met deze nieuwe Tweak kunt u ongestoord uw favoriete TV serie streamen of downloaden op uw iPhone, iPad en iPod Touch. StreamKing heeft TV Series in twee talen, zo kunt u uw favoriete serie in het Engels en Duits bekijken.

StreamKing bevat om dit moment 29 populaire TV series. Zo kan je onder andere: Simpsons, South Park, Family Guy, American Dad en veel meer via deze coole Tweak bekijken.

Deze Tweak ondersteunt zowel Wifi als 3G internet verbinding, maar we raden u aan op te passen met uw data bundel zodat u geen overbodige kosten eind van de maand krijgt. U kunt uw favoriete serie beter eerst downloaden via een Wifi verbindinge, en later gewoon offline genieten.

De ontwikkelaar achter StreamKing laat nog weten dat er regelmatig nieuwe afleveringen en nieuwe TV series zullen komen. Je kan StreamKing gratis downloaden in Cydia en is te vinden en de repo van BigBoss.

  • Frans

    ik was al opzoek naar zoiets. even uitproberen.

  • Danyar

    Prachtig programma! Bijna alle seizoenen staan erop!