Ontwikkelaars van WhatsApp hebben een update uitgerold om de crash problemen te verhelpen. In de vorige versie van WhatsApp was een bug waardoor veel gebruikers niet meer gebruik konden maken van hun favoriete chat applicatie. Na het opstarten van de WhatsApp reageerde niet en uiteindelijk ging de app volledig uit.

Gisteren maakte we op iPhonemania al bekend dat er een nieuwe versie van WhatsApp naar Apple was gestuurd ter goedkeuring. Apple heeft binnen een dag gelijk de nieuwe update goedgekeurd, zo merken we ook op dat Apple achter de populaire chat dienst staat.

Naast het oplossing voor het crashen van WhatsApp is er nog een nieuwe aanpassing in de nieuwe WhatsApps update verwerkt. Zo kun je in de nieuwe versie van WhatsApp voortaan groepsgesprekken voeren met maximaal 20 personen. Voorheen was het alleen mogelijk om met maximaal 10 personen een groepsgesprek te voeren. Zo kunnen voortaan groepadmins ook mensen uit de groep gooien.

Download WhatsApp via App Store (0,79 euro)