Enkele dagen geleden kwam WhatsApp versie 2.8.1 uit. Met de komst van de vernieuwde WhatsApp is er ook een bug ontdekt. Bij het opstarten van WhatsApp is er een tijdelijke opstart fout geconstateerd door vele gebruiker. Zodra de populaire chat dienst wordt opgestart loopt WhatsApp vast en vervolgens crasht het.

De ontwikkelaars van WhatsApp zijn hiervan op de hoogte. De ontwikkelaars hebben dan ook een update ingediend bij Apple om de crash problemen van de app op te lossen. Zodra Apple de nieuwe versie 2.8.2 goed heeft gekeurd zal hij in de App Store verschijnen.

Als u WhatsApp een update heeft gegeven naar versie 2.8.1 heeft u waarschijnlijk ook last van deze crash. Wij hebben een tijdelijke oplossing voor u tot dat de versie 2.8.2 van WhatsApp in de App Store verschijnt. Zie deze artikel: WhatsApp crasht na update [Oplossing]

Wanneer de update van WhatsApp in App Store verschijnt is nog onduidelijk, het zal wel enkele dagen nog kunnen duren.

Download WhatsApp via App Store (0,79 euro)